Workshop

Leer puur fotograferen

VOOR ALLE (GROOT/GAST)OUDERS DIE BETERE FOTO'S WILLEN LEREN MAKEN:
Wil jij ook geen moment missen van je (klein) kinderen?
Ze worden zo snel groot dat je vergeet hoe klein ze waren en welke prachtige details daarbij horen. Wil jij leren hoe ik naar kinderen kijk en welke dingen ik belangrijk vind om vast te leggen?

Tijdens mijn workshop leer je hoe je deze dingen vast kunt leggen en help ik je met kleine aanpassingen zodat je de foto zo sterk mogelijk kunt maken. En daar heb je echt geen spiegelreflexcamera voor nodig (mag wel)! 

Een workshop gericht op het leren kijken naar een kind door de lens van je camera en telefoon. Zodat je zelf de pure momenten op z’n allermooist vast kunt leggen.

We gaan in deze workshop aan de slag met:
– kijken/observeren
– het doel van een foto
– het gebruik van licht
– compositie & standpunt
– opdrachten

We gaan ook veel oefenen!

Het maakt niet uit of je vooral foto’s maakt met je telefoon of met een (luxe) camera voor deze workshop. Het gaat in deze workshop vooral over de foto’s en niet over de technische specificaties van je camera. Ik geef wel wat tips om het
gebruik van camera en telefoon makkelijker te maken.

Data 2019:

– vrijdag 15 februari  VOL
– vrijdag 8 maart VOL

Er komen voorlopig geen nieuwe data online, in het najaar pas weer. Wil je wel graag een workshop volgen? Scroll dan naar beneden.

Locatie: Best
Tijd: 13.00-17.00
Incl: Koffie/thee en lekkers

€65

Wil je meedoen?

Schrijf je hieronder in!

Liever een eigen datum met eigen clubje mensen?

Lees hieronder verder:

Je kunt ook zelf een groepje bij elkaar verzamelen, max. 10 personen. We kunnen dan in overleg een geschikte datum zoeken.

Kosten: € 420 (weekend) / € 380 (doordeweeks)
Duur: 4 uur

Dit kan bij jou thuis of op locatie. Als ik ervoor moet reizen reken ik € 0,21 /km vanaf Mariahout (plus eventuele parkeerkosten).

Lijkt je dit wat?

De Algemene Voorwaarden van Elke Verbruggen fotografie