‘Into the forest’
‘Into the forest’

Deze stijlvolle bruiloftshoot is gebaseerd op het geluid van het bos. Een ceremonie diep in het bos.
Met pure, natuurlijke en rustieke styling, wilde bloemen, ruwe handgemaakte juwelen, een linnen pak voor de bruidegom, een perfecte trouwjurk en een ambachtelijke buffet in de omgeving van een oude verlaten boerderij.
Een oude eikentafel in het midden van een veld met een verhaal van oude vlekken van wijnglazen die in het verleden op deze tafel zijn gekomen.
Versierd met handgemaakte keramiek, antieke Franse wijnglazen, olijftakken, ruw linnen, handgemaakt brood uit de houtoven, potten met dampende soep uit de groentetuin, honing rechtstreeks van de imker, kazen van een nabijgelegen boerderij en glazen met ijskoude appelcider.
Last but not least, een bruilofttaart bedekt met wilde bloemen in de schaduw van de oude walnootboom.

Met deze shoot hebben Floor (Floorabella) en ik een stukje Frankrijk naar Nederland gehaald. We hebben daarbij hulp gehad van een fantastisch team. Bekijk het werk van al deze leveranciers dus zeker even! Onderaan staat de prachtige video van Inge (Oh wonder films) en Aniek (Liefste dag). Voor mij toch een bevestiging dat videografie op een bruiloft echt een enorme meerwaarde heeft!

Floorabella – Organization + Styling + Rentals + Cake + Location
Elke Verbruggen fotografie – Photography + Organization
Oh wonder films & Liefste dag – Videography
Studio Lona – Stationary
Style Rustique – Flowers
Rembo Styling – wedding dress
L’Atelier – Suit
Loes van Switch kappers – MUAH
Bobini Roots – Jewellery
Charlotte & Tim – Models

elkeverbruggenfotografie

Leave a reply