Gezinsfotografie op de camping – Lifestylefotograaf Elke Verbruggen Nederland
Op de camping
gezinsfotografie ‘life as it is’

Dit gezinnetje was deze zomer op vakantie zoals zo velen. Het leek hen leuk als ik op de camping langs zou komen om het ‘campingleven’ van hen als gezin vast te leggen. Ze stonden met hun tent op camping De Vlagberg. Deze plek in zuid oost Brabant verraste mij enorm, zo’n plek had ik nog niet eerder gezien. Wat een prachtige natuurcamping! Tussen het groen staan de tenten en caravans verdekt opgesteld. Als je ’s morgens wakker wordt, gebeurt dat met het geluid van vogels, de geur van het bos en als je uit je tent stapt alleen maar groen om je heen. Wauw! Het heet ook niet voor niets ‘logeren bij de boswachter’.

Ik werd door de oudste twee kids, Siem en Jip, al welkom geheten bij de poort van de camping, fijn, want zij konden mij de weg wijzen naar hun plekje! Daar was de jongste, Tuur, aan het badmintonnen met z’n vader. Ik kreeg meteen van Siem een rondleiding in hun onderkomen. En hij liet me ook zien waar ik evt. kon slapen voor als ik wilde. Ik voelde me al welkom bij aankomst, maar daar werd nog even een schepje bovenop gedaan!

Vanuit de camping loop je meteen het natuurgebied in. En dit gebied is heel divers: naaldbos, heide, akkers en weilanden wisselen elkaar af. Wij hebben ons beperkt tot het naaldbos en de heide, wat ik totaal geen straf vond overigens!

Nou genoeg gekletst, geniet van dit fijne gezin op de camping en in de natuur.

O ja, nog een ding, voordat ik het vergeet…
Dit wil ik dus wel vaker hè; gezinnen vastleggen tijdens hun vakantie! En dat mag ook buiten zuid oost Brabant zijn. Dat mag wat mijn betreft zelfs buiten Nederland zijn :)!

gezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessiegezin camping fotosessie

Wil je meer informatie over pure gezinsfotografie? Kijk dan even hier.
Of wil je graag een sessie plannen? Neem dan meteen contact op via het contactformulier.

elkeverbruggenfotografie

Leave a reply