Wie is Elke

Geboren in een klein plaatsje in het zuiden van Nederland. Denken in beelden, emotie vangen, bezig met alles om me heen. Genieten van grote en hele kleine dingen. Deze woorden gaan over mij. Van kleins af aan ben ik gefascineerd door de kleine dingen: de bloemen in bloei, een mooi stuk fruit, de connectie tussen mensen, maar ook het licht. Ik fotografeer het liefste mensen en dit doe ik puur vanuit mijn gevoel. Ik heb een zwak voor zwart wit fotografie, omdat dit tijdloos en zo krachtig kan zijn. Kennismaken, elkaar leren kennen en een relatie opbouwen met klanten is een van de dingen die ik het leukste vind aan fotograaf zijn. Dit alles is gebaseerd op vertrouwen. Ik vind het super om te coachen, ieder zich prettig te laten voelen voor de camera en te luisteren naar je verhaal.
Ik ben gevoelig voor alle verbondenheid die ik voor mijn camera krijg.
Ook ben ik ontzettend gek met kinderen, door mijn baan als leerkracht in het basisonderwijs heb ik leren kijken naar kinderen.
Ik woon samen met de leukste man die ik ken in ons perfecte stulpje. Ik houd van lekker tafelen, een goed boek, de bossen in en reizen.

Mijn motto is: feel the fear and do it anyway!

Foto’s door Joyce Boutkan fotografie

over mij

te vinden op