Babyfotografie Floor – Erp – Lifestylefotograaf Elke Verbruggen Nederland
Baby – Floor

Een sessie hadden deze ouders al ver in voren geboekt. Als verrassing werd ik door een oom en tante als cadeau gegeven toen Floor geboren was. Best een heel speciaal kraamcadeau al zeg ik het zelf! We hebben veel contact gehad in voren, Floor had namelijk veel last van krampjes. Soms was ze uren onrustig. Op zo’n moment leg ik de keuze bij ouders neer. Ik kan namelijk alles vastleggen zoals het is, maar daar moet je je wel prettig bij voelen. Ik vind het prachtig om te zien hoe goed ouders hun baby’s al kennen en dus weten hoe ze een baby met krampjes zo goed mogelijk kunnen helpen. Dit is wat ik vastgelegd heb bij dit gezinnetje. De geborgenheid, veiligheid en heel veel liefde spatten wat mij betreft van de foto’s af! Tussendoor had ze gelukkig ook genoeg momentjes waarop de krampjes even weg waren, dan lag ze heel vredig rond te kijken of lekker te slapen.

Inmiddels zijn de krampjes weg bij Floor en is ze helemaal tevreden, fijn!

 

Wil je meer informatie over babyfotografie? Kijk dan hier

elkeverbruggenfotografie

Leave a reply